ŠKODA SUPERB iV Caracteristici inovatoare

UN PIONEER DECENT

Designul SUPERB iV este aproape identic cu cel al versiunii convenționale. Grila radiatorului revizuită este aproape complet închisă și ascunde un port de încărcare sub capac. Sigla iV de pe hayon indică transmisia specială a vehiculului.

ŠKODA SUPERB iV Caracteristici inovatoare

IN ACORD CU DORINTELE DVS.

Aspectul și caracteristicile interiorului se potrivesc cu varianta sau cu nivelul de echipare ales, fie că este varianta de bază Ambition sau rafinatul Style. Caracteristicile standard ale interiorului unui iV includ butoanele suplimentare pentru selectarea modului E, modul SPORT precum si butonul deschidere bușon de alimentare carburant.

ŠKODA SUPERB iV Caracteristici inovatoare

CONNECTIVITATE MODERNĂ

În comparație cu modelul convențional SUPERB, varianta iV vă oferă cele mai noi sisteme de infotainment din a treia generație echipate cu tehnologie avansată. Cardul eSIM integrat vă asigură că sunteți mereu online și grație noilor servicii de acces la distanță ale ŠKODA Connect, prin intermediul smartphone-ului dvs., permite controlul de la distanță, încărcarea bateriei vehiculului sau pornirea climatizării înainte de a începe călătoria.

ŠKODA SUPERB iV Caracteristici inovatoare

CARACTERISTICI EXCLUSIVE

Alte caracteristici standard ale SUPERB iV includ Driving Mode Selection și un cablu de încărcare MODE 2 pentru încărcare la o priză de uz casnic. Accesoriile suplimentare includ un cablu de încărcare pentru stațiile de încărcare AC (MODE 3) pentru o încărcare rapidă.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală