Stilul de viață ŠKODA SUPERB iV

CE E MAI BUN DIN AMBELE CATEGORII

Combinația dintre avantajele vehiculelor electrice și convenționale vă oferă un sistem de propulsie perfect pentru fiecare călătorie. Utilizați motorul electric cu o autonomie WLTP de până la 55 km pentru o călătorie liniștită, ușoară și fără emisii spre și de la locul de muncă. În călătorii de afaceri, mai lungi, în timp ce călătoriți în străinătate sau în vacanță, veți face cunoștință și aprecia motorul pe benzină cu un rezervor de 50 litri cu o autonomie de până la 850 km.

Stilul de viață ŠKODA SUPERB iV

ÎNCĂRCARE CONFORTABILĂ

Termenul de "hibrid plug-in" înseamnă că bateria SUPERB iV poate fi reîncărcată prin intermediul rețelei electrice după conectarea unui cablu de încărcare - acasă, la serviciu sau într-un centru comercial. O baterie goală poate fi încărcată la o stație de încărcare de 3,6 kW în 3 ore 30 minute. O altă opțiune este încărcarea sau menținerea stării de încărcare a bateriei în timp ce conduceți cu ajutorul motorului pe benzină și frânarea regenerativă.

Stilul de viață ŠKODA SUPERB iV

ECHIPAT PENTRU FIECARE SITUAȚIE

Driving Mode Selection ofera trei noi moduri de operare suplimentare pentru a profita din plin de toate caracteristicile iV. Apăsând butonul "Mod E", vehiculul este condus pur electric. În modul hibrid, electronica reglează automat interacțiunea dintre motorul pe benzină și motorul electric. Imediat ce apăsați butonul pentru modul SPORT, vehiculul vă oferă o putere de 218 CP și un cuplu de 400 Nm. 

Stilul de viață ŠKODA SUPERB iV

ATÂT DE MULT SPAȚIU - DE VIS!

ŠKODA SUPERB iV rămâne o limuzină impresionantă, de prestigiu, cu un confort special pentru toți pasagerii și un portbagaj spațios. Volumul portbagajului, de 485 litri, convinge prin funcționalitate remarcabilă, utilizare practică și acces extrem de convenabil. 

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală