Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA SUPERB Combi - Confort

Mănușă integrată

De acum nu puteţi încălzi doar scaunele, ci şi volanul. Reglajele pot fi făcute din sistemul de infotainment. Astfel, puteţi avea mâinile calde, chiar şi în zilele geroase.

ŠKODA SUPERB Combi - Confort

Suspensii dinamice

Suspensiile dinamice DCC monitorizează în permanenţă caracteristicile dinamice şi pot fi adaptate la stilul personal de condus, prin intermediul funcţiei de adaptare a modului de condus. Puteţi selecta modurile Normal, Sport şi Confort.

ŠKODA SUPERB Combi - Confort

Profilul dumneavoastră personal

Dacă maşina este condusă de mai multe persoane, fiecare îşi poate configura reglajele preferate şi le poate memora. Pot fi memorate, de exemplu, reglajele electrice ale scaunului, modul de condus preferat, setările sistemului de climatizare Climatronic, precum şi cele ale sistemului de infotainment.

ŠKODA SUPERB Combi - Confort

Control convenabil al temperaturii

Sistemul de climatizare Climatronic cu tehnologie de ultimă oră asigură temperatura optimă în spaţiul dedicat persoanelor. Şoferul, pasagerul din faţă şi pasagerii din spate pot să-şi regleze separat temperatura pentru zona pe care o ocupă, astfel încât întreaga familie să se simtă bine la drum.

ŠKODA SUPERB Combi - Confort

Portbagaj "Handsfree"

Trebuie doar să mişcaţi scurt piciorul sub bara de protecţie din spate, iar hayonul de va deschide, respectiv se va închide ca prin magie.

ŠKODA SUPERB Combi - Confort

Culori în funcție de starea de spirit

Dumneavoastră alegeţi:cu iluminarea plăcută cu LED de la interior, care vă permite să setaţi până la zece nuanţe diferite, puteţi călători într-o ambianţă şi mai deosebită.

ŠKODA SUPERB Combi - Confort

Mereu poziția perfectă

Scaunul şoferului poate fi ajustat electric. Funcţia sa Memory permite memorarea a până la trei poziţii diferite ale scaunului şi oglinzilor exterioare.

ŠKODA SUPERB Combi - Confort

Spațiu nelimitat

Dimensiunile portbagajului sunt pur şi simplu impresionante. Versiunea Combi oferă un volum de 660 de litri, respectiv 1.950 de litri cu spătarele scaunelor din spate rabatate. Compartimentul de depozitare practic de sub ruloul care acoperă portbagajul modelului Combi vă permite să depozitaţi obiecte mai mici.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală