Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

Detalii

ŠKODA SUPERB COMBI

Dimensiuni

Caracteristici dinamice

Tracţiunea integrală

ŠKODA SUPERB Combi este disponibilă cu versiunea cea mai nouă de cuplaj lamelar (a 5-a generaţie).

Patru dintre motoarele disponibile pot fi echipate cu cea mai modernă tehnologie de tracţiune integrală.Aceasta asigură caracteristici dinamice optime şi un nivel maxim de siguranţă.

Transmiterea cuplului către cele patru roţi se face automat, în funcţie de condiţiile de mers.Unitatea de comandă calculează cuplul ideal pentru puntea spate şi adaptează corespunzător presiunea exercitată asupra lamelelor cuplajului.

Tehnologii

Managementul activ al cilindrilor - ACT

ACT = managementul activ al cilindrilor.La turații între 1.400 şi 4.000 R/min şi la viteze de până la 130 km/h, doi din cei patru cilindri pot fi dezactivaţi, indiferent de treapta de viteze selectată. Fără ca şoferul să simtă ceva.Astfel, este optimizat gradul de eficienţă al motorului.

Sistemul Start-Stop

Sistemul Start-Stop opreşte motorul ori de câte ori nu este necesar ca acesta să funcţioneze.Astfel, este foarte util mai ales în traficul urban, pentru că reduce simţitor consumul de combustibil.

Reducere catalitică selectivă (SCR)

SCR însemnă că motoarele sunt echipate cu un sistem de tratare în mai multe etape a gazelor de evacuare (filtru de particule diesel şi catalizator SCR).Catalizatorul SCR transformă în mod selectiv oxizii de azot (NOx) din gazele de evacuare în azot (N2) şi în apă (H2O), fără a rezulta şi substanţe secundare nedorite.

Funcţia de recomandare a treptei optime de viteză

Cu treapta de viteză potrivită, puteţi economisi mult combustibil, sporindu-vă totodată confortul la drum.O turaţie redusă a motorului scade consumul şi reduce zgomotul.Funcţia de recomandare a treptei optime de viteză îşi afişează îndrumările în colţul bine vizibil din partea dreaptă superioară a display-ului.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală