Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA SUPERB Design

Perfecțiune în detaliu

ŠKODA SUPERB integrează în designul său elemente expresive ale prototipului "ŠKODA VisionC". Din faţă şi până în spate, de la roţile mari şi până la linia plafonului cu panta sa uşoară, care coboară spre spate, SUPERB impresionează cu geometria sa clară, cu suprafeţe convexe şi concave, precum şi cu eleganţa liniilor sale, cursiv îmbinate. Rezultatul trage toate privirile: un automobil tăios şi musculos, mai suveran şi mai emoţional ca niciodată.

ŠKODA SUPERB Design

Linii precise și remarcabile

Liniile impunătoare ale capotei motorului se potrivesc perfect cu contururile tridimensionale ale farurilor şi cu proiectoarele de ceaţă angulare. Designul acestora reprezintă un omagiu adus artei ceheşti a prelucrării sticlei.

ŠKODA SUPERB Design

Spate expresiv

În partea din spate, jocul dintre formele convexe şi cele concave generează contraste cu efect puternic între lumină şi umbră. Tehnologia LED, în combinaţie cu elementele cristaline, asigură eleganţa echilibrată a blocurilor optice spate, în care este conturată forma literei C.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală