Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA SUPERB - Confort

Cu "mănușă" integrată

De acum nu puteţi încălzi doar scaunele, ci şi volanul. Reglajele pot fi făcute din sistemul de infotainment. Astfel, puteţi avea mâinile calde, chiar şi în zilele geroase.

ŠKODA SUPERB - Confort

Profil personal de conducere

Beneficiaţi de puterea automobilului dumneavoastră, bucurându-vă totodată de confort maxim şi de siguranţă optimă. Suspensiile dinamice DCC monitorizează în permanenţă caracteristicile dinamice şi pot fi adaptate la stilul personal de condus, prin intermediul funcţiei de adaptare a modului de condus. Puteţi selecta modurile Normal, Sport şi Confort.

ŠKODA SUPERB - Confort

Personalizați după bunul plac

Dacă maşina este condusă de mai multe persoane, fiecare îşi poate configura reglajele preferate şi le poate memora. Pot fi memorate, de exemplu, reglajele electrice ale scaunului, modul de condus preferat, setările sistemului de climatizare Climatronic, precum şi cele ale sistemului de infotainment.

ŠKODA SUPERB - Confort

Control facil al climatizării

Sistemul de climatizare Climatronic cu tehnologie de ultimă oră asigură temperatura optimă în spaţiul dedicat persoanelor. Şoferul, pasagerul din faţă şi pasagerii din spate pot să-şi regleze separat temperatura pentru zona pe care o ocupă, astfel încât întreaga familie să se simtă bine la drum.

ŠKODA SUPERB - Confort

Toate mâinile ocupate?

Trebuie doar să mişcaţi scurt piciorul sub bara de protecţie din spate, iar hayonul de va deschide, respectiv se va închide ca prin magie.

ŠKODA SUPERB - Confort

Bucuria lucrurilor mărunte

Dumneavoastră alegeţi: cu iluminarea plăcută cu LED de la interior, care vă permite să setaţi până la zece nuanţe diferite, puteţi călători într-o ambianţă deosebită.

ŠKODA SUPERB - Confort

Întotdeauna o poziție corectă

Scaunul şoferului poate fi ajustat electric. Funcţia sa Memory permite memorarea a până la trei poziţii diferite ale scaunului şi oglinzilor exterioare.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală