Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA SUPERB - Parcare ușoară

Parcări laterale

Cu asistentul pentru parcare, când căutaţi un loc potrivit de parcare, puteţi conduce cu o viteză de până la 40 km/h. Când senzorii identifică un loc de parcare suficient de mare (lungimea automobilului + 80 cm), asistentul vă ajută la executarea manevrei de parcare.

ŠKODA SUPERB - Parcare ușoară

Asistență la ieșirea din parcare

Chiar şi manevrele de ieşire de pe un loc de parcare strâmt devin mai facile. În acest mod, asistentul direcționează maşina în faţă şi în spate, până când puteţi ieşi de pe locul de parcare.

ŠKODA SUPERB - Parcare ușoară

Garare

Sistemul găseşte un loc de parcare de dimensiuni potrivite între alte autovehicule şi execută aproape automat manevra de parcare. Dumneavoastră mai trebuie doar să acceleraţi şi să frânaţi. SUPERB preia manevrarea direcţiei.

ŠKODA SUPERB - Parcare ușoară

Asistenți inteligenți

Senzorii radar vă ajută şi să ieşiţi de pe un loc de parcare. Dacă intervine riscul să loviţi un obstacol, se aude mai întâi un semnal acustic. De asemenea, pe ecranul sistemului radio sau de navigaţie apare indicat obstacolul din partea din spate a maşinii, mai întâi cu galben şi apoi cu roşu. În cazul riscului iminent de coliziune, automobilul frânează automat.

ŠKODA SUPERB - Parcare ușoară

Siguranță în marșarier

Cu camera video retrovizoare montată în mânerul hayonului, puteţi urmări mereu zona din spatele automobilului. Când selectaţi marşarierul, camera se activează automat, iar imaginea filmată va fi redată pe ecranul sistemului de infotainment. Sistemul afişează, de asemenea, linii directoare dinamice. Aceste linii indică direcţia în care se va deplasa maşina dacă se menţine poziţia curentă a volanului, respectiv vă arată când este nevoie să viraţi.

ŠKODA SUPERB - Parcare ușoară

Senzori de parcare

Senzorii pentru parcare, din faţă şi din spate, reprezintă completarea ideală pentru asistentul care direcţionează maşina pe locurile de parcare. Senzorii ajută şoferul la manevrele de parcare şi funcţionează cu toate sistemele de infotainment disponibile pentru modelul SUPERB.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală