Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA SUPERB - Asistenți de siguranță

Lane Assist

Asistentul pentru menţinerea benzii de rulare avertizează dacă există riscul ca automobilul să părăsească neintenţionat banda sa de rulare. Dacă este cazul, şoferul va simţi un impuls în volan în direcţia menţinerii benzii. Sistemul este activ la viteze de peste 65 km/h şi când marcajele benzilor sunt vizibile.

ŠKODA SUPERB - Asistenți de siguranță

"Unghiul mort"

Asistentul pentru schimbarea benzii de rulare monitorizează unghiul mort din spatele şi din partea laterală a autovehiculului, folosind în acest sens senzorii radar din bara de protecţie din spate. În funcţie de distanţa la care se află autovehiculele din apropiere şi de viteza cu care acestea se deplasează, sistemul decide dacă şoferul va fi avertizat, prin semnale acustice şi vizuale, cu privire la un pericol.

ŠKODA SUPERB - Asistenți de siguranță

Traffic Jam Assist

Traffic Jam Assist este o funcţie pentru confort, care simplifică în ambuteiaje condusul unui SUPERB cu transmisie automată DSG. Acest asistent pentru ambuteiaje se activează automat când funcţionează tempomatul adaptiv ACC şi asistentul pentru menţinerea benzii de rulare.

ŠKODA SUPERB - Asistenți de siguranță

Front Assist

Front Assist pe bază de radar este un sistem de siguranță care avertizează dacă există riscul de coliziune, iar dacă este cazul, iniţiază chiar frânarea, în vederea evitării unei coliziuni.Folosind senzorul radar din grila radiatorului, Front Assist monitorizează distanţa faţă de autovehiculul care se deplasează în faţa propriului automobil, pe acelaşi sens.

ŠKODA SUPERB - Asistenți de siguranță

Doriți o cafea?

Detectorul de oboseală sporeşte siguranţa mai ales la călătoriile pe timp de noapte, analizând în detaliu datele provenite de la servodirecţie, la viteze de deplasare mai mari de 65 km/h. Imediat ce funcţia detectează o conduită din partea şoferului care ar putea fi un semn de oboseală, ca de exemplu corecturi mai dese ale direcţiei, sistemul recomandă o pauză.

ŠKODA SUPERB - Asistenți de siguranță

Multi Collision Brake (MCB)

Când un autovehicul este implicat într-un accident şi se declanşează airbag-urile, se întâmplă ca autovehiculul să se deplaseze în continuare, existând riscul producerii unor coliziuni ulterioare.

Sistemul de frânare Multi Collision Brake ajută la reducerea vitezei de după un impact, intervenind asupra frânelor. Astfel autovehiculul poate fi stabilizat, pentru a nu genera un accident mai amplu.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală