Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA SUPERB - Confort la drum

Intelligent Light Assistant

Acum puteţi conduce mai mult timp cu luminile de drum aprinse, fără a-i deranja pe şoferii care vin din sens opus. Asistentul pentru reglarea dinamică a luminilor de drum comută între luminile de drum şi cele de întâlnire şi are chiar capacitatea de a lumina în mod diferenţiat cu luminile de fază lungă. Pentru aceasta, SUPERB utilizează camera video multifuncţională, care este integrată în oglinda retrovizoare.

ŠKODA SUPERB - Confort la drum

Adaptive Cruise Control

La deplasarea pe autostradă, tempomatul adaptiv menţine viteza constantă şi păstrează distanţa sigură faţă de autovehiculele care se deplasează în faţa propriei maşini. Pentru aceasta, SUPERB controlează motorul şi frânele, pentru a accelera sau frâna în funcţie de situaţie. Sistemul Front Assist cu radar frontal este cel care asigură aceste funcţii.

ŠKODA SUPERB - Confort la drum

Cameră inteligentă

Camera video multifuncţională este utilizată de mai multe sisteme de asistenţă, permiţând, de exemplu, recunoaşterea marcajelor benzilor de rulare pentru asistentul de menţinere a benzii de rulare sau identificarea şi redarea indicatoarelor de circulaţie în combinaţie cu sistemul de navigaţie.

ŠKODA SUPERB - Confort la drum

Detector de semne de circulație

Cu ajutorul camerei video integrate în oglinda retrovizoare, sistemul recunoaşte indicatoarele de circulaţie de pe drum.Un modul de procesare a imaginilor caută în imaginile capturate de cameră după semne de circulaţie cunoscute şi compară rezultatul cu datele sistemului de navigaţie.

Funcţia de identificare a indicatoarelor de circulaţie recunoaşte limitările de viteză şi interdicţiile de depăşire, precum şi indicatoarele care marchează încheierea zonelor cu limitări şi interdicţii, dar recunoaşte şi semnele secundare (de ex. săgeţile care indică direcţia, valabilitatea în condiţii de ploaie etc.). Semnele de circulaţie sunt redate sub formă de pictograme pe display-ul multifuncţional şi pe ecranul sistemului de navigaţie.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală