Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

ŠKODA SUPERB - Conectivitate

Media-Command

Aplicaţia Media-Command vă oferă acces la sistemul de infotainment, prin intermediul unei tablete sau a unui smartphone cu funcţie WiFi, indiferent de locul pe care îl ocupaţi în maşină. Această aplicaţie este disponibilă în combinaţie cu sistemul de infotainment Columbus.

ŠKODA SUPERB - Conectivitate

SmartLink

SmartLink este compatibil cu cele trei standarde: Apple CarPlay, Google Android Auto şi MirrorLink™. SmartLink vă permite utilizarea facilă a aplicaţiilor smartphone-ului prin intermediul sistemului audio sau de infotainment de la bordul automobilului. Anumite aplicaţii pot fi utilizate chiar şi în timp ce maşina se află în mişcare, prin intermediul touchscreen-ului, al butoanelor sau al comenzii vocale.

ŠKODA SUPERB - Conectivitate

SmartGate

SmartGate interconectează smartphone-ul sau tableta dumneavoastră cu automobilul dumneavoastră. Astfel aveţi acces la informaţii utile, precum consumul de combustibil sau alte date privind călătoriile.

Aceasta este o pagină suplimentară. Pentru a reveni la pagina principală, click pe butonul de mai jos.

Înapoi către pagina principală