Škoda VISION X Depășește limitele

o

Conceptul X

Škoda este încântată să anunțe un alt membru în familia SUV: VISION X. Acest concept din segmentul Crossover este cel mai compact și dinamic model Škoda. VISION X are aceleași linii de design distinctive, robustețe și atitudine impunatoare, dar și câteva detalii X-tra speciale pentru a transforma acest concept într-o sursa de adrenalină.

"Unicitate" este cuvântul-cheie pentru VISION X, cu dinamismul exterior care se îmbină perfect cu detaliile "Sport-Clever" din interior, plus câteva jucării speciale integrate în portbagaj. Deci, atunci când spunem că această mașină are "factorul X", chiar vorbim serios.

 

   

X-tra special, cu X-tra spațiu

Aruncați o privire în interior și veți observa spațiul, liniile de design precise și elementele cristaline tipice SUV-urilor Škoda. Dar VISION X are și câteva noi caracteristici îndrăznețe. Acestea includ grila triunghiulară iluminată transparentă, integrată în tabloul de bord lărgit, plus un afișaj al fluxului de energie al mașinii afișat pe o consolă centrală poziționată între scaune.

Și chiar și atunci când este oprit, VISION X încă oferă entuziasm cu trei surprize în portbagaj: Skateboard-uri electrice, căști de protecție premiate pentru design, plus o dronă integrată cu cameră video pentru înregistrarea acțiunii.

 

Comunicat de presă