Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă
Modele

Piese originale

Know-How-ul nostru este siguranţa dumneavoastră

În ceea ce privește furnizarea pe termen lung a pieselor, nu trebuie să vă faceți nicio grijă. Gama de Piese Originale ŠKODA vă oferă soluția potrivită pentru orice cerință.

Gama de Piese Originale ŠKODA este completată de Pachetele ŠKODA Economy. Această soluție, având la bază valoarea actuală, este destinată tuturor reparațiilor de uzură pentru autovehiculele mai vechi de 5 ani.

Amortizoare

 … pot răspunde cu uşurinţă unei game mari de sarcini la care este supus sistemul de suspensie şi, în acelaşi timp, asigură cea mai bună stabilitate în viraje şi o manevrare sigură a direcţiei, cum ar fi în timpul abordării unor viraje la viteză mare.

… menţin automobilul pe traiectorie, în special în timpul frânărilor de urgenţă, astfel oferind un contact mai bun cu solul - chiar şi atunci când automobilul este încărcat la maximum, are numărul maxim de pasageri sau are o remorcă.

Pliant amortizoare

Baterie

…furnizează în mod constant energia necesară motorului şi altor sisteme electrice, chiar şi în condiţii climatice extreme.

… oferă garanţia pornirii la rece pe timp de iarnă până la temperatura de -25 °C şi sunt fiabile chiar şi în timpul verilor foarte calde, graţie consumului minim de apă.

… nu necesită deloc întreţinere.

Pliant baterie

Filtru de ulei

… graţie construcţiei robuste, oferă un grad mare de rezistenţă, chiar şi atunci când uleiul are o vâscozitate mare, cum se întâmplă în timpul pornirilor la rece sau atunci când temperatura exterioară este scăzută. 

… carcasele rezistente la presiune şi coroziune le permit să reziste la sarcini de vârf, de până la 20 de bari.

… nu lasă nimic să treacă de ele. Sunt echipate cu materiale de etanşare de înaltă calitate şi conectori care se potrivesc exact.

Pliant filtru ulei

Becuri

… sunt adaptate, într-o manieră perfect echilibrată, la toate componentele sistemului de iluminare.

…păstrează un nivel constant de iluminare, conform cu standardele ECE, până cu puţin timp înainte de sfârşitul durateilor de viaţă. Prin comparaţie, becurile ieftine se îmbâcsesc adesea cu particule de carbon, ceea ce le scade în mod constant nivelul de iluminare.

Pliant becuri

Bujii

… sunt proiectate pentru fiecare tip de motor în parte şi sunt fiabile, permiţând motorului să furnizeze performanţe maxime.

… au un grad mare de rezistenţă la coroziune şi la formarea depozitelor.

… asigură scântei stabile graţie electrozilor atent proiectaţi şi asigură arderea completă a amestecului combustibil prin propagarea rapidă a flăcării.

Pliant bujii

Pliant bujii incandescente 

Caroserie

… sunt create în timpul fazei de dezvoltare a fiecărui model în parte şi, de aceea, au întotdeauna dimensiuni exacte şi se potrivesc perfect.

… beneficiază de un design optimizat, care include diferite materiale, pentru a menţine în aceiaşi parametri greutatea originală a autovehiculului, aerodinamica acestuia, precum şi aspectele legate de siguranţa pasivă.

Pliant caroserie

Climatizare

...  este eficientă în prevenirea acumulării în sistemul de control al climatizării a substanţelor poluante din aer, atunci când este utilizată în combinaţie cu înlocuirea filtrului de praf şi polen sau a filtrului anti-alergenic. 

...  înlătură depozitele de polen şi alte microorganisme din evaporatorul sistemului de control al climatizării şi din împrejurimile acestuia, permiţând astfel furnizarea de aer curat pentru cei aflaţi în autovehicul. 

...  are ca ţintă directă cauza problemei. Soluţia de curăţare nu doar omoară microorganismele din evaporator, ci le evacuează din automobil prin ţeava de scurgere a apei condensate. 

Pliant climatizare

Tobe de eşapament

...  sunt perfect compatibile cu fiecare model individual de automobil şi cu fiecare variantă individuală de motor.

...  sunt fabricate din materiale rezistente, de calitate superioară, cu grosime optimă.

...  dispun de proprietăţi extrem de bune de protecţie la coroziune, graţie designului lor (de exemplu un sistem integrat de extragere a condensului), şi materialelor utilizate (de exemplu oţel inoxidabil).

Pliant tobe de eşapament

Filtrele de polen şi praf

...  asigură reţinerea eficientă a particulelor dăunătoare care sunt transportate în aer.

...  sunt realizate din două straturi. Primul filtru filtrează particule mari de praf şi calamină. Cel de-al doilea strat îndepărtează un număr mare de spori de ciuperci şi polenul, care pot să afecteze plămânii

...  cu strat suplimentar de microfiltru de cărbune activ, reduc mirosurile şi fixează agenţii dăunători gazoşi. Ozonul este astfel transformat aproape în totalitate în oxigen. În plus, filtrele noi asigură vizibilitatea mai bună datorită faptului că geamurile se  aburesc mai puţin.

...  asigură suficient aer proaspăt în interiorul maşinii şi protejează nu doar persoanele alergice de efectele negative ale polenului. 

...  reduc simptomele alergiilor, ca de exemplu lăcrimarea ochilor şi accesele de strănut în timpul condusului, sporind astfel siguranţa în trafic. 

...  opresc peste 99 % din cele circa 3.000 de granule de polen, aceasta fiind concentraţia de polen care se găseşte într-un metru cub de aer în timpul sezonului de vârf.

Pliant filtre de polen şi praf

Descopera gama de piese originale

Filtrele de aer

...  se potrivesc perfect cu fiecare tip de motor de la ŠKODA.  Ele contribuie la crearea unui amestec aer-carburant fără niciun fel de particule solide şi precis măsurat, astfel încât motorul să poată opera la capacitate optimă.

...  filtrează eficient particule de praf de toate mărimile, simultan asigurând un volum de aer precis determinat în sistemul de admisie.

...  posedă o capacitate mare de absorbţie, care se datorează: geometriei pliurilor hârtiei (create în funcţie de propulsor), modelului special, în relief, al hârtiei şi suprafeţei mari de filtrare.

Pliant filtre de aer

Parbrize

... sunt proiectate conform specificaţiilor producătorului, ţinându-se cont de cerinţele întregii game de modele, în aşa fel încât să poată fi păstrat efectul de stabilitate în structura automobilului.

... asigură restaurarea completă a siguranţei operaţionale şi funcţionale iniţiale, după reparaţie.

... permit reparaţii şi instalări rapide, sigure şi mai economice, deoarece se potrivesc perfect.

... asigură protecţie UV eficientă.

... oferă o călătorie confortabilă, graţie proprietăţilor excelente de antifonare. 

... sunt disponibile într-o gamă variată de nuanţe şi nuanţe în degrade.

Pliant parbrize

Frânele

... oferă performanţe mai bune şi distanţe de frânare mai mici, asigurând astfel un nivel optim de siguranţă în diverse condiţii climatice şi pe o plajă largă de viteze.

  ... sunt proiectate în concordanţă cu greutatea şi viteza maximă a autovehiculului. Astfel, compoziţia materialului, greutatea şi grosimea discurilor şi plăcuţelor variază în funcţie de motor. 

 ... pot rezista unor condiţii de exploatare extrem de dure. Deşi plăcuţele de frână pot fi presate pe discuri cu o tonă forţă, în timpul unei frânări de urgenţă, discurile de frână nu se vor deforma sau sparge.

  ... reacţionează cu un înalt coeficient de siguranţă, chiar şi la temperaturi extreme de operare.

  ... funcţionează silenţios şi lin. Nu produc zgomote puternice, iar în pedală nu apar vibraţii.

  ... asigură o durată mare de funcţionare atunci când sunt utilizate discuri de frână Originale şi plăcuţe de frână Originale.

Pliant frâne

Ştergătoarele

... curăţă bine în timpul oricărui tip de precipitaţii şi la toate temperaturile, fără să lase dâre pe parbriz. 

 ... asigură o presiune egală pe toată zona de contact, graţie şinelor flexibile de înaltă precizie, care sunt perfect adaptate curburii parbrizului.

 ... oferă un nivel constant de performanţă pe întreaga durată de viaţă. 

 ... funcţionează lin şi uniform. Nu vor sări sau scârţâi pe suprafaţa din sticlă, graţie materialului cauciucat şi a unui strat de alunecare extraordinar de neted. 

 ... sunt eficiente chiar şi la viteze mari, datorită formei aerodinamice. 

 ... materialele din care sunt fabricate lamele ştergătoarelor sunt foarte rezistente la temperaturi mici şi permit funcţionarea acestora la parametri normali chiar şi în timpul iernilor grele. 

 ... au un indicator de uzură integrat, care va reaminti şoferului când este momentul să schimbe lamele.

Stergătoarele

Filtrul de motorină

... reţin atât particulele minerale, cât şi pe cele organice, pentru a proteja sistemul de injecţie împotriva deteriorării şi a asigura puterea optimă a motorului. 

... au un mediu de filtrare deosebit de fin şi pot absorbi o cantitate mare de murdărie, opunând în acelaşi timp o rezistenţă mică la trecere.

... reţin chiar şi cele mai mici impurităţi cu diametre între 5 şi 15 microni, mult mai mici decât grosimea unui fir de păr (70 microni).

... sunt foarte rezistente din punct de vedere mecanic, datorită unui tub integrat în interior, ce menţine o presiune de până la 5 bar.

... împiedică formarea cristalelor de parafină şi astfel nu se vor înfunda şi nu vor forma o peliculă de ceară în timpul iernii.

... au un interval de schimb lung.

Filtrul de motorină

Piesele originale

... sunt proiectate odată cu automobilul şi se potrivesc perfect fiecărui model.

... respectă cele mai recente standarde tehnice. Acestea ţin pasul cu procesul de fabricaţie al automobilelor de serie.

... sunt fiabile şi au o calitate ridicată.

... sunt compatibile cu toate materialele folosite. Astfel, nu se deteriorează vopseaua sau obiectele din plastic sau cauciuc, iar metalele nu se corodează.

... se potrivesc perfect şi astfel asigură timpi de reparaţie reduşi.

... menţin valoarea automobilului.

... au o durată de utilizare foarte mare. Acestea oferă un raport calitate-preţ foarte bun, dacă raportăm costurile totale de întreţinere la durata de viaţă a automobilului.

Descopera gama de piese originale

Piesele de caroserie

... sunt create în timpul fazei de proiectare a fiecărui model în parte şi, de aceea, au întotdeauna dimensiuni exacte şi se potrivesc perfect.
... beneficiază de un design optimizat, care include diferite materiale, pentru a menţine în aceiaşi parametri greutatea originală a autovehiculului, aerodinamica acestuia, precum şi aspectele legate de siguranţa pasivă.
... în caz de reparaţii, păstrează designul original al automobilului.
... oferă un grad mare de rigiditate caroseriei atunci când sunt utilizate în combinaţie exclusivă cu alte componente de acelaşi fel, asigurând astfel siguranţă, confort şi rezistenţă.
... atunci când sunt utilizate în combinaţie cu materiale de vopsit originale, păstrează garanţia la perforare prin coroziune.
... oferă protecţie eficientă la coroziune şi rezistenţă în timp, datorită diverselor straturi de protecţie şi a unor substanţe atent aplicate, pentru sigilarea îmbinărilor.
... sunt uşor de instalat, într-o perioadă scurtă de timp, reducând astfel costurile de reparaţie.

Piese de caroserie

Lichidul de frână

... curge liber la temperaturi situate de la punctul de îngheţ şi până la -40°C, îmbunătăţind performanţele sistemului de frânare în acest interval de temperaturi.

... datorită vâscozităţii scăzute, la temperaturi reduse, determină reacţii mai rapide ale Programului Electronic de Stabilitate (ESP), crescând astfel semnificativ stabilitatea în viraje şi nivelul de siguranţă. 

... are un punct de fierbere mai mare cu 10°C decât lichidul de frână clasic (DOT 4*). Se asigură astfel o siguranţă operaţională mai mare, cu un conţinut de apă mai mare, şi în condiţii de sarcină termică mărită.

... poate fi utilizat fără probleme, chiar şi pentru modelele mai vechi, care vor beneficia şi ele de avantajele sale.

Pliant lichid de frână 

Curelele de distribuţie

...  sunt confecţionate din fibre de sticlă şi sintetice de înaltă rezistenţă. Au un strat rezistent la uzură şi pot face faţă rigorilor unei utilizări dure, frecvente şi într-o gamă variată de condiţii.

...  fac posibilă păstrarea, în orice moment, a reglajelor precise ale motorului.

...  sunt extrem de rezistente la căldură şi umezeală şi pot suporta fluctuaţii de temperatură, care variază între frigul polar şi căldura mistuitoare a motorului.

...  funcţionează cel mai bine împreună cu Întinzătoarele Originale, care menţin, în orice moment, tensiunea ideală în cureaua de distribuţie. Utilizarea în acest mod le va extinde şi durata de viaţă. 

...  sunt înlocuite, împreună cu întinzătoarele compatibile şi rolele pentru mişcare inversă. Kitul oferă avantaje din punctul de vedere al cheltuielilor de întreţinere şi limitează costurile de manoperă pentru această operaţiune la o singură vizită la service. 

Pliant curele de distributie