Ciclism

125 DE ANI ȘI O TRADIȚIE ÎNDELUNGATĂ PE DOUĂ ROȚI

Dorința de a împărtăși cu tine cele mai emoționante povești ne-a determinat să nu facem din ciclism doar o enumerare generală de date istorice. Legătura dintre marca Škoda și ciclism înseamnă o lungă și fascinantă tradiție pe care ți-o vom dezvălui pas cu pas!

Fie că ești începător sau expert, dacă pasiunea ta pentru ciclism nu are limite, rămâi alături de noi și vom pedala împreună în cursa după cele mai interesante povești: experiențe și sfaturi practice ale cicliștilor de performanță, detalii despre pasiunea și dedicarea pentru acest sport, evenimente și concursuri viitoare.

Mountain-bike, cursieră sau electrică, fiecare va trezi în tine spiritul de aventură! Fii partenerul nostru în această cursă.

Obiceiuri deranjante ale unor bicicliști

Mersul pe bicicletă ne dă libertate, dar orice activitate are și limite pe care trebuie să le respectăm. Spre binele și siguranța tuturor dacă verdeți vreun biciclist că face așa ceva, rugați-l să înceteze.

Ce fel de anvelope de MTB sunt recomandate în diferite condiții?

De multe ori anvelopele de MTB pe care le-ați ales decid dacă vă veți bucura de ieșire sau veți avea probleme în fiecare viraj. Sunt multe aspecte de avut în vedere, deoarece anvelopele concepute pentru suprafețele dure nu vor funcționa pe noroi și vice-versa. Richard Gasperotti, ambasador al anvelopelor MITAS, ne explică diferențele dintre nenumăratele variante de anvelope pentru MTB.

Ciclismul impreuna cu familia

Există atât de multe motive pentru care ciclismul este activitatea perfectă în familie! Este accesibil pentru ciclistii de toate vârstele - încurajează aventura, explorarea și este o modalitate ideală de a crea împreună amintiri de durată. Aerul curat și exercițiile fizice contribuie, de asemenea, la menținerea tuturor sănătoși și fericiți.

Deci, sunteți gata să mergeți la plimbare? Iată câteva idei pentru a vă asigura că dvs. și familia petreceți mai mult timp pe bicicletele în această vară.

Ciclism vs înot: Care crezi ca este mai bun?

Nu există riscul de a vă prăbuși când mergeți la înot. Dar ciclismul este mult mai ușor de învățat. Care dintre aceste sporturi este mai bun pentru sănătatea ta? Care arde mai multe calorii și ajută la pierderea în greutate?

Să analizăm mai atent atât ciclismul, cât și înotul, pentru a încerca să răspundem la întrebarea care cel mai benefic.

Cele mai importante lucruri cărora să le acorzi atenție și pe care să le eviți ca ciclist:

Odată cu creșterea exponențială a numărului de oameni care locuiesc în orașe, promovarea unui comportament reciproc, sănătos și atent pe drumuri a devenit mai importantă ca niciodată.

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le urmăriți, pe care s-ar putea să le faceți inconștient, fără faceți să vă gândiți suficient când vă aflați pe șa.

Începe sezonul de pedalat! Iată cum să te pregătești cât mai bine!

Ați pedalat in interior pe tot parcursul anotimpului rece? Bun! Dar asta înseamnă că s-ar putea să aveți nevoie de câteva memento-uri despre toate provocările pe care le puteți întâmpina în aer liber.

A venit frigul: sfaturi pentru ciclism in anotimpul rece

Noțiunea de a lăsa bicicleta de câteva luni ne umple pe mulți dintre noi de spaimă. Cu toate acestea, pentru oricine nu a îmbrățișat niciodată posibilitățile de ciclism pe timp de iarnă - schimbarea anotimpurilor oferă, de asemenea, o oportunitate. În timp ce unii au mers pe bicicletă de-a lungul celor patru sezoane toată viața lor, există alții pentru care procesul este mult mai descurajant.

Cu toate acestea, dacă sunt înarmați cu cunoștințele potrivite, nu există niciun motiv pentru care nu putem trece cu toții iarna! Vă oferim cele mai utile sfaturi pentru a nu vă lăsa pasiunea deoparte din cauza anotimpului!

Sfaturi si intrebari pentru achizitia unei biciclete

Așadar, ați decis să cumpărați prima bicicletă, să actualizați bicicleta sau pur și simplu să primiți alta - felicitări! Acesta este un moment interesant, dar poate fi și puțin stresant dacă sunteți nou în ciclism și nu vă simțiți complet în largul dvs. într-un magazin de biciclete. Ca orice altceva din viață, veți avea o experiență mai bună dacă mergeți pregătit. Pentru a vă ajuta să vă simțiți încrezători în a merge la cumpărături pentru o bicicletă, am adunat câteva dintre cele mai importante întrebări pe care ar trebui să vi le puneți în prealabil și pe care trebuie să le întrebați înainte de a face o achiziție. Să începem!

Škoda Enyaq iV își face debutul în rolul deschizătorului de pluton la Tour de France

Škoda Enyaq iV își va face prima apariție în calitate de centru mobil de control al directorului Tour de France, Christian Prudhomme

› Sustenabilitatea și mobilitatea electrică ocupă roluri principale pe scena Tour de France din acest an

› Škoda sponsorizează încă din 2004 cea mai cunoscută cursă de ciclism din lume, în calitate de sponsor principal și partener auto

Škoda AUTO este de 17 ani partenerul principal oficial al Tour de France

(29 august - 20 septembrie 2020), pentru al 17-lea an consecutiv, în calitate de partener oficial principal. Astfel, compania pune la dispoziția organizatorilor 250 de automobile, inclusiv automobilul principal (Red Car), ce va fi folosit de Christian Prudhomme. Directorul Tour de France va monitoriza și coordona cursa dintr-un hibrid plug-in Škoda Superb iV. De asemenea, Škoda sponsorizează din nou Tricoul Verde pentru cel mai bun sprinter și va ține fanii la curent cu cele mai noi informații din cursă, prin intermediul aplicației oficiale Tour de France.

Pasiune și implicare

Istoria Škoda a început în 1895 cu pasiunea pentru biciclete și continuă cu implicarea în ciclism. Entuziaştii ciclismului, Vaclav Laurin şi Vaclav Klement au început să producă biciclete după propriile proiecte cu denumirea patriotică "Slavia", care se potrivea perfect spiritului și tentei naţionale de atunci.

Gama de biciclete Škoda

De la bicicletele moderne pentru copii și biciclete de munte, până la cele cursiere sau electrice, colecția Škoda oferă o gamă cuprinzătoare de modele, care se potrivesc fiecărui stil și oricărei nevoi.

O caracteristică pe care toate bicicletele o au este inscripționarea Škoda.

Ziua Mondială a Bicicletei 2020

Ziua Mondială a Bicicletei 2020 și Škoda: marca cehească se bucură de o tradiție îndelungată și pe două roți › Cu ocazia Zilei Mondiale a Bicicletei, Škoda își sărbătorește începuturile istorice › Gama actuală de biciclete include în total 17 modele, de la biciclete pentru copii, la biciclete electrice › Škoda este de 16 ani sponsorul principal oficial și partenerul auto oficial al Tour de France Mladá