OctaviaCombi

Octavia
Pret de la25.957 EUR
Consum4,4 - 6,6 l/100km
Emisii CO₂115 - 150 g/km
Putere motor (kW)85 - 110 kW
Putere motor (CP)115 - 150 PS
Exteriorul
Interiorul

Designul atemporal al modelului și a doua generație a farurilor LED Matrix formează o combinație perfectă.

Oglinzile exterioare cu formă aerodinamică, barele de plafon plane și linia Tornado accentuează dinamismul autovehiculului.

Octavia Combi entuziasmează cu tehnologia avansată și echiparea cuprinzătoare.

Blocurile optice spate cu leduri cristaline cu semnalizatoare animate și noua inscripție Škoda ies în evidență în trafic.

Design modern, impresionant

Octavia Combi entuziasmează cu un design nou, emoțional: liniile marcante, farurile și blocurile optice spate cu leduri cristaline, precum și silueta elegantă îi conferă autovehiculului o personalitate modernă și dinamică.

Funcționalitatea întâlnește designul

Octavia Combi nu este cunoscută numai pentru designul său inconfundabil, ci și pentru funcționalitatea sa. Indiferent dacă plecați în călătorie cu familia sau într-o deplasare de afaceri: materialele de înaltă calitate, portbagajul mare, numeroasele posibilități de conectare și tehnologia modernă îmbină confortul maxim cu designul practic.

Confort maxim în fiecare călătorie

Așezați-vă confortabil în scaunele Ergo confort încălzite și ventilate, cu funcție de masaj, bucurați-vă de toate melodiile preferate la calitate unică a sunetului datorită sistemului de sonorizare premium CANTON și savurați călătoria.

Pentru noi, siguranța dumneavoastră este prioritatea numărul unu

Sisteme ultramoderne de asistență pentru șofer și un tren de rulare perfect adaptat asigură o călătorie sigură. Dacă totuși are loc o coliziune, până la 10 airbaguri, frâna multicoliziune și protecția proactivă a pasagerilor, împreună cu caroseria robustă și zonele de deformare generoase protejează toți pasagerii.

Tehnologie inovatoare

Octavia Combi nu este numai un model incredibil de funcțional, spațios și confortabil, ci este și echipat cu tehnologie inovatoare, care vă aduce experiența la volan la un nou nivel.

Tehnologia Simply Clever

Travel Assist
Sisteme de asistență pentru siguranță
Tehnologie cu leduri
Parcare simplă

Travel Assist preia părți ale controlului asupra autovehiculului, pentru a vă ușura condusul și monitorizarea traficului.

Mereu online pe drum

Prin ofertele noastre de conectivitate, experimentați un nou nivel de confort, siguranță și divertisment. Conectați-vă modelul Škoda Octavia Combi la internet și la smartphone-ul dumneavoastră și profitați, printre altele, de informații din trafic în timp real, mementouri cu privire la intervale de service scadente, sau beneficiați de asistență în caz de urgență.

Mai multe detalii

Dimensiuni

Știri despre Octavia Combi