Superb

Superb
Pret de la33.971 EUR
Consum4,9 - 6,3 l/100km
Emisii CO₂119 - 149 g/km
Putere motor (kW)110 kW
Putere motor (CP)150 PS
Exteriorul
Interiorul

Design elegant și modern cu linie fluidă a plafonului, oglinzi exterioare aerodinamice și roți de până la 19".

Inconfundabil datorită farurilor LED Matrix cu design cristalin și grilă octogonală a radiatorului

Confortul de primă clasă, numeroasele opțiuni de conectivitate și funcțiile inteligente fac fiecare călătorie și mai confortabilă.

Structurile clare din spate și blocurile optice spate înguste cu leduri îi conferă modelului Superb o notă aerodinamică.

Design dinamic și modern

Proporțiile robuste în combinație cu liniile clare, farurile zvelte, accesoriile unice în crom mat închis și roțile de până la 19” asigură designul caracteristic, modern și dinamic, care face din Superb inconfundabila navă amiral a mărcii Škoda.

Interior spațios

Superb este un model cunoscut pentru spațiul său generos în interior și portbagajul său mare. În combinație cu cea mai nouă tehnologie, numeroase soluții inovatoare și o conectivitate variată, vă este un partener de încredere – indiferent dacă sunteți pe drum spre o întâlnire de afaceri, sau plecați într-o excursie cu familia.

Confort de primă clasă

Scaune față încălzite și ventilate cu funcție de masaj, instalație de climatizare cu trei zone și numeroase alte caracteristici pentru confort asigură o experiență unică în călătorii.

Siguranța are prioritate

Când vine vorba despre siguranța autovehiculelor noastre, nu facem nici un fel de compromisuri. Cele mai moderne sisteme de asistență pentru șofer oferă siguranță tuturor pasagerilor și ajută la evitarea coliziunilor cu terți. Dacă un accident are totuși loc, protecția este asigurată de până la zece airbaguri, în timp ce sistemul eCall+ sună după ajutor.

Tehnologie impresionantă

Superb este echipat cu cea mai modernă și intuitivă tehnologie, de ale cărei avantaje vă veți bucura în fiecare călătorie.

Tehnologia Simply Clever

Travel Assist
Sisteme de asistență pentru siguranță
Tehnologie cu leduri
Parcare simplă

Travel Assist preia părți ale controlului asupra autovehiculului, pentru a vă ușura condusul și monitorizarea traficului.

Mereu online pe drum

Prin ofertele noastre de conectivitate, experimentați un nou nivel de confort, siguranță și divertisment. Conectați-vă modelul Škoda Superb Combi la internet și la smartphone-ul dumneavoastră și profitați, printre altele, de informații din trafic în timp real, mementouri cu privire la intervale de service scadente, sau beneficiați de asistență în caz de urgență.

Mai multe detalii

Caracteristici

Detalii inteligente
Tehnologie inteligentă
Confort inteligent
Portbagaj inteligent

Dimensiuni

Știri despre Superb