Škoda

Octavia

Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă.

Emoție în mișcare.

Emoție în mișcare.

Emoție în mișcare.

Emoție în mișcare.

Emoție în mișcare.

Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă.

Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă.

Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă.

Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă.

Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă.

Alege o culoare

Design unic

Și la cea mai nouă generație a modelului Octavia, interiorul de dimensiuni generoase este completat cu un nivel impresionant de funcționalitate, totul într-un design ce nu se demodează în timp. Farurile LED și blocurile optice din spate cu LED asigură vizibilitatea optimă indiferent de vreme și accentuează totodată designul atractiv al automobilului.

Interior Modern

Bine ați venit la bordul unei noi generații, care redefinește standardele în această clasă de automobile. Head-up Display-ul proiectează informații pe parbriz  și oferă perspective inedite. Toate detaliile importante sunt afișate pe două ecrane de 10 inchi. Liniile minimaliste și iluminarea cu LED de la interior asigură accente ce amplifică atmosfera elegantă de la interior.

 

Confort fară egal

V-ați dori să ajungeți odihnit la destinație? Datorită funcției de masaj cu care poate fi echipat scaunul șoferului și grație celorlalte dotări de confort, la volanul unei Octavia veți beneficia întotdeauna de relaxare maximă. Dotările pentru confort includ, de exemplu, tempomatul automat ce adaptează predictiv viteza sau sistemul de climatizare Climatronic cu ajustare pe 3 zone.

Suficient loc pentru întreaga familie

Devenind și mai spațioasă și oferind și mai multe funcții practice, Octavia este automobilul perfect pentru întreaga dumneavoastră familie. Puteți lua în călătorii tot ceea ce doriți, căci portbagajul are o capacitate de 640 l, automobilul oferind totodată suficient spațiu pentru cei ce ocupă locurile din față și din spate.

Siguranță inovatoare

Călătoriți fără griji, atât prin traficul urban haotic, cât și pe șosele, la drum lung. Octavia vă oferă numeroase sisteme de asistență ale șoferului ce, împreună cu cele nouă airbag-uri, ridică protecția ocupanților la noi niveluri superioare de siguranță.

Motorizări eficiente

Optați pentru un automobil spațios de familie, ce impune doar costuri reduse de întreținere și menajează și mediul. Alegeți motorizarea preferată din gama noastră de motoare pe benzină și diesel, inclusiv variantele electrificate.

Sisteme de asistență avansate

Sistemele de asistență preiau anumite sarcini ale autoturismului Dumneavoastră, pentru a face condusul mai simplu și mai sigur
Alăturarea acestor sisteme simplifică în mod considerabil condusul și crește confortul călătoriilor.
Tehnologia LED asigură o durată mai mare de viață și un consum redus de energie electrică.
Nu vă faceți griji despre locul de parcare

RĂMÂNEȚI ÎNTOTDEAUNA CONECTAT

 

 

 

 

 

 

Sistemul de infotainment de nouă generație cu eSIM integrat vă oferă numeroase funcții practice, precum informații din trafic și conexiunea WiFi pentru dispozitivele mobile ale pasagerilor.

Dimensiuni Škoda Octavia Limuzina

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.skoda.ro/despre-skoda/wltp.

Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați!