Fabia

Design modern, tehnologie de ultimă oră și cel mai mare portbagaj din clasă
Consum 5,1 - 6,0 l/100 km
CO₂ Emissionen 117 - 135 g/km

Noua Fabia impresionează cu designul său modern și dinamic, ce îi creează o alură impunătoare...

și totodată un aer rafinat și elegant. Dar nu este doar un autoturism estetic, ci și unul foarte practic, ducându-și la îndeplinire fără ezitare toate rolurile ce îi sunt atribuite.

Atât în oraș, cât și la drum lung, Fabia vă va impresiona în orice împrejurare cu ținuta sa echilibrată pe drum.

Cu noul său înscris ”Škoda” de pe hayon, Fabia își demonstrează cu mândrie apartenența la familia Škoda.

Configurați interiorul exact așa cum vi-l doriți. Ce părere aveți, de exemplu, de finisajele în nuanța cuprului?

Interiorul este configurat în manieră inteligentă până la cel mai mic detaliu.

Fabia oferă spațiu generos și confortabil pentru toți pasagerii, atât cei de pe locurile din față, cât și cei care călătoresc pe banchetă.

Portbagajul de 380 de litri este cel mai mare din clasa din care face parte Fabia și oferă numeroase soluții ingenioase "Simply Clever".

Priveliste fascinanta

Fabia ridică limbajul de design al mărcii Škoda la un nou nivel. Automobilul are o alură impunătoare, dar totodată prietenoasă. Din orice unghi ați analiza designul, veți descoperi detalii interesante. De netrecut cu vederea este și coeficientul aerodinamic de 0,28, ce este cel mai mic din clasa de automobile din care face parte Fabia.

Interior elegant si spatios

Interiorul modelului Fabia se caracterizează prin numeroase detalii inteligente, dar și prin spațiul amplu. Confortul pasagerilor este amplificat și de soluțiile unice Simply Clever, atât pe locurile din față, cât și cele din spate. Iar portbagajul este, desigur, din nou cel mai mare din clasa de autoturisme din care face parte Fabia.

Tehnologii de ultimă oră

Parcarea nu a fost niciodată mai ușoară. Doar apăsați butonul corespunzător.
Die LED-Scheinwerfer bieten hohe Leistung und umfassende Sicherheitsfunktionen.
Der Travel-Assistent übernimmt Teile der Fahrzeugsteuerung, um Ihnen das Fahren zu erleichtern.
Der neue Fabia bietet Ihnen das Bestmögliche in Sachen Sicherheit.

Rămâneți online chiar și în deplasare

Funcțiile ultra-avansate de conectivitate ale modelului Fabia simplifică utilizarea mașinii în cotidian și vă oferă tot ceea ce vă este necesar pentru a ajunge la destinație la timp, dar și în confort deplin.

Dotări

Dotari de serie (selectie):

 • Aer Conditionat
 • Faruri Basic LED
 • Lane Assist
 • Easy Start
 • Senzori de parcare spate
 • Radio Bolero cu display color 8"
 • Pregatire telefon cu Bluetooth
 • Wireless Smartlink
 • Scaune fata incalzite
 • Oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite
 • Geamuri electrice fata
 • Hill Hold Control

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.skoda.ro/despre-skoda/wltp.

Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați!