Kamiq

Se potrivește perfect!
Consum 5 8 - 6 7 l/100 km
CO₂ Emissionen 132 - 150 g/km

Stii mai bine decat oricine ce ti se potriveste

Kamiq este SUV-ul urban ce îmbină avantajele specifice oferite de SUV-uri, cu designul inconfundabil al modelelor Škoda, marcat de forme dinamice și muchii clar definite. Este automobilul perfect pentru toți cei care își urmează propriul drum și nu se lasă purtați de curentul majorității fără identitate.

Interior îndrăzneț

Puterea și atitudinea vin întotdeauna din interior. La fel se întâmplă și la Kamiq, unde designul interior atractiv se contopește armonios cu designul exterior, marcat de personalitatea sa puternică. Conceptul ergonomic al interiorului este impecabil, iar ocupanții sunt înconjurați de materiale de cea mai bună calitate.

Pachet de supraviețuire urbană

Supraviețuirea în jungla urbană poate reprezenta o provocare. Pentru a vă ajuta să vă croiți drumul prin aglomerația orașelor, Kamiq este echipat cu cele mai bune dotări. Astfel veți trece fără efort și de cele mai stresante situații.

„Refugiu sigur”

La fel ca la toate modelele Škoda, și la Kamiq, siguranța este pe primul loc. Astfel, modelul oferă până la nouă airbag-uri, inclusiv unul pentru genunchi, plus diferite sisteme avansate de asistență a șoferului, precum asistentul pentru schimbarea benzii de rulare cu Side Assist și sistemul de protecție proactivă a ocupanților mașinii.

Soluții mereu la îndemână

Soluțiile Simply Clever unice și ingenioase sunt deja sinonime cu marca Škoda. Este vorba de dotări și funcții inteligente și practice, ce vă simplifică viața de zi cu zi, fiind prezente în aproape fiecare colțișor din mașină.

Experiență de conducere sportivă la apăsarea unui buton

Škoda Kamiq este construită pe cea mai nouă platformă modulară (MQB) și poate fi astfel echipată cu tehnologii avansate. Cei care preferă să conducă dinamic, vor aprecia setările sport ale șasiului și amortizoarele ajustabile.

Tehnologie Simply Clever

Conectivitate de ultimă generație

Beneficiați de confortul noii generații a sistemelor de conectivitate, ce vă oferă dotări și funcții precum cardul eSIM integrat și conexiunea wireless a smartphone-ului cu autovehiculul, prin intermediul SmartLink.

Dotări

Dotari de serie (selectie):

  • Camera video spate
  • Climatronic
  • Jante aliaj 16"
  • Radio Bolero cu display 8"
  • KESSY
  • Scaune fata si duze stropitoare parbriz incalzite
  • Smartlink
  • Sunset
  • Tempomat si limitator viteza

Dimensiuni

Detalii tehnice

Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizata la nivel mondial (WLTP - World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP va înlocui progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC - New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet https://www.skoda.ro/despre-skoda/wltp.

Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați in timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

 

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerii autorizați.