Informații generale

Toate preturile sunt orientative si contin TVA, daca nu este specificat altceva. Pot exista situatii in care preturile afisate nu sunt de actualitate. Va rugam sa contactati dealerul dvs. pentru informatii detaliate si preturi. Modificari in variante de modele, configuratii, optionale, date tehnice, preturi sunt de asemenea posibile. Autovehiculele ilustrate au in parte dotari suplimentare, corespunzatoare unor costuri suplimentare, resp. sunt prezentate dotari suplimentare sau detalii de dotari ce implica costuri suplimentare si nu sunt disponibile pentru toate modelele. Va rugam sa va interesati inainte de incheierea contractului cus privire la dotarile si pretul exact.

Informarea UE cu privire la consumul de carburant si emisii CO2 conform directiva CE 715/2007 : Valorile declarate au fost obtinute prin procedurile de masurare prevazute in directiva CE 715/2007. Valorile declarate nu se refera la un singur autovehicul si nu reprezinta parte componenta a ofertei, ci servesc exclusiv scopului de comparatie a diferitelor tipuri de autovehicule. Valori diferite ale consumului de carburant si emisiilor CO2 pot rezulta in mod deosebit din cauza dotarilor speciale si accesoriilor (de exemplu : anvelope late, instalatia de aer conditionat, suporti portbagaj plafon, etc.)

Datorita limitarilor specifice dotarilor sau motorizarii, exista posibilitatea sa nu fie posibila montarea accesoriilor dorite la autovehiculul selectat. Informatii despre disponibilitatea accesoriilor pentru modelul selectat precum si despre termenul de livrare puteti obtine de la dealerul dvs. Škoda. Pentru accesorii se acorda o garantie de 2 ani.

Toate imaginile, textele, preturile si alte informatii prezentate pe aceasta pagina web si pe cele conexe reprezinta informatii cu titlu informativ, fara a genera obligatii ferme. Va rugam tineti cont de faptul ca nu poate fi redata calitatea culorii la toate monitoarele. Imaginile pot contine si eventuale alte accesorii sau material decorative utilizate doar in scop fotografic. Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ulterioare. Škoda Romania nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori.

Serviciile Škoda Connect

Utilizarea serviciilor online mobile (Škoda Connect Infotainment Online) este posibilă exclusiv în combinaţie cu dispozitivele opţionale Amundsen şi Columbus. De asemenea, aveţi nevoie de un dispozitiv mobil (de ex. un smartphone), care să poată fi utilizat ca hotspot WiFi mobil.

Ca alternativă, interfaţa opţională de telefonie Business vă permite să utilizaţi un telefon mobil cu remote SIM Access Profile (rSAP) sau un card SIM cu opţiune de telefonie şi de date. Serviciile Škoda Connect Infotainment Online sunt disponibile exclusiv în combinaţie cu un contract de telefonie mobilă existent sau cu un contract încheiat special în acest scop între dumneavoastră şi compania dumneavoastră de telefonie mobilă, precum şi doar acolo unde reţeaua de telefonie mobilă are acoperire. În funcţie de tariful de care dispuneţi pentru serviciile de telefonie mobilă şi mai ales la utilizarea în străinătate, pot interveni costuri suplimentare (de ex. taxe de roaming), când primiţi pachete de date de pe internet. Deoarece volumului de date asociat utilizării serviciilor Škoda Connect Infotainment Online, vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Pentru a utiliza Škoda Connect Infotainment Online trebuie să încheiaţi un contract online separat cu Škoda AUTO a.s.. După livrarea maşinii, clientul are la dispoziţie 90 de zile pentru a înregistra automobilul pe http://www.skoda-connect.com.

Disponibilitatea serviciilor Škoda Connect Infotainment Online poate să varieze în funcţie de ţară. Aceste servicii sunt disponibile pe perioada duratei contractului corespunzător. Rezervat dreptul de a modifica, în această perioadă, cuprinsul acestor servicii. Pentru detalii cu privire la Škoda Connect, accesaţi http://www.skoda-auto.com sau contactaţi partenerul dumneavoastră Škoda. Pentru informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă, vă rugăm să contactaţi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.