Actualizare software ME 3.7

Disponibilă la partenerii de service Škoda pentru modelele Enyaq cu software ME3.0 și ME3.1

Zwei Freundinnen unterhalten sich-eine sitzt im Cockpit eines Škoda Enyaq iV

Software-ul ME 3.7 include actualizări pentru sistemul Infotainment, precum și optimizări de sistem și remedieri de erori importante. Autovehiculele care ruleaza în prezent versiunea ME 3.0 vor beneficia de functionalități noi, precum Plug & Charge, import traseu online, iar datele de deplasare sunt afișate în partea dreaptă a Cockpitului digital.

Pentru cine este disponibilă actualizarea?

Această actualizare este disponibilă în unitățile noastre de service pentru toate autovehiculele Škoda Enyaq, care dispun în prezent de versiunile software ME 3.0 sau ME 3.1. Dacă autovehiculul tău dispune de versiunea software ME 3.2 sau mai recentă, această actualizare nu este disponibilă pentru tine. În schimb, autovehiculul tău va beneficia de actualizarea software ME 3.7 la un moment ulterior.

Optimizări

Optimizări HMI și Head-up-Display, precum și optimizări de sistem și remedieri de erori.

Optimizări pentru autovehicule cu software ME 3.0

Afișarea datelor de deplasare pe partea dreaptă a Cockpitului digital, import traseu online, Plug & Charge, dezactivare simplificată asistent menținere bandă, programare service.

Ce trebuie să faci?

  1. Contactează partenerul de service Škoda local.
  2. Efectuează o programare.
  3. Mergi la service și predă autovehiculul.
  4. Preia automobilul la ora stabilită.

Dacă nu te adresezi în mod activ partenerului tău de service, actualizarea se va efectua la programarea de service uzuală.