Update Over-the-Air

Restricții funcționale

Škoda Connect

Actualizările Over-the-Air sunt transmise către autovehicul prin intermediul Škoda Connect: Serviciul de actualizare sistem online. O actualizare Over-the-air poate fi furnizată în autovehicul numai dacă:

  • autovehiculul are un utilizator principal, caz în care autovehiculul este vizibil în MyŠkoda pentru utilizatorul principal și utilizatorul principal este vizibil în autovehicul (Meniu -> Utilizatori).
  • Modul online este activat (PORNIT) în setările de confidențialitate (Meniu -> Utilizatori -> Setări).

Încuiere

Autovehiculul nu poate fi condus.

Utilizatorul trebuie să părăsească autovehiculul și să-l încuie pentru ca instalarea să pornească:

  • dacă autovehiculul nu este încuiat în interval de zece minute de la apăsarea butonului Instalare, actualizarea nu va fi finalizată.
  • dacă utilizatorul se apropie din nou de autovehicul și-l descuie, autovehiculul trebuie încuiat din nou în interval de două minute, în caz contrar actualizarea nu va fi finalizată. Același lucru este valabil și dacă este activată funcția de descuiere automată a autovehiculului atunci când este detectată cheia în apropiere.

Încuierea/descuierea autovehiculului prin KESSY este dezactivată, închiderea (centralizată) din telecomandă rămâne funcțională pe parcursul procesului.

Safelock nu va fi activat (ușile pot fi deschise în continuare din interior).

Deschiderea Confort este dezactivată (închiderea centralizată va fi deblocată, însă geamurile rămân închise).

Funcția Coming/Leaving Home nu va fi activată (toate luminile rămân stinse).

Alarma este dezactivată, ledurile de pe uși continuă să clipească (până când unitatea de comandă a ușilor este actualizată).

Încărcarea

Când încărcarea este activă, butonul Instalare nu este disponibil.

Când actualizarea este activă, încărcarea nu poate fi activată.

Dacă autovehiculul este conectat la un Wallbox, procesul de încărcare va începe automat după ce actualizarea Over-the-Air s-a finalizat.

Dacă autovehiculul este conectat la o stație publică de încărcare cu autentificare, procesul de încărcare NU VA începe după actualizarea Over-the-Air.