Modele

Autovehiculele scoase din uz

Informaţii privind autovehiculele scoase din uz

Pentru predarea autovehiculului dumneavoastră scos din uz, trebuie să vă adresaţi unei sociăţati autorizate. Aceasta se obligă să colecteze gratuit toate vehiculele scoase din uz de ultimul deţinător la punctele de colectare autorizate. Procedura se realizează fără nici o cheltuială din partea deţinătorului, indiferent de data primei înmatriculări.

Colectarea vehiculelor scoase din uz de către societăţile din listă se realizează conform celor de mai sus, cu excepţia următoarelor cazuri:

a) Vehiculul scos din uz nu este înmatriculat în România sau ultima înmatriculare a unui astfel de vehicul nu s-a făcut în România;

b) Vehiculul scos din uz a fost înmatriculat temporar în România;

c) Vehiculul scos din uz nu mai conţine una sau mai multe componente esenţiale, în mod special grupul motopropulsor, trenul de rulare, caroseria, şasiul, catalizatorul sau echipamentele electronice de gestionare a funcţiilor vehiculului;

d) Vehiculului scos din uz i s-au adăugat deşeuri.

Societăţile menţionate în lista au obligaţia de a emite ultimului deţinător al vehiculului scos din uz un certificat de distrugere, în conformitate cu modelul ăi condiţiile de emitere stabilite prin legislaţia existentă în domeniu.

Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă&Continuă