Știri
Enyaq Coupé

EnyaqCoupé

Enyaq
Mobilitatea electrică în cea mai elegantă formă a sa.
Pret de la55.187 EUR
WLTP min-max546 - 1 km
Consumul energie electrica15,0 - 0,0 kWh/100km
Putere maxima efectiva (CP)286 PS
Performanta in 30 de minute (CP)105 - 121 PS
Exteriorul
Interiorul

Noul Škoda Enyaq Coupé convinge printr-un design impresionant și o aerodinamică excelentă.

Linia plafonului, descendentă de la stâlpul B, cu aspect dinamic de model Coupé, îi conferă modelului Enyaq Coupé aspectul său exterior atrăgător.

Indiferent unde vă duce viața, Enyaq Coupé este un însoțitor de încredere în orice situație.

Designul modelului Enyaq Coupé este finisat de elementul Crystal Face, care îi conferă autovehiculului aspectul său tipic.

Selecție culori și jante
Design clar și elegant

Noul Enyaq Coupé, bazat pe prototipul Vision iV prezentat în 2019, reunește designul elegant, atemporal, cu linii clare și o semnătură luminoasă inconfundabilă și cu silueta sportivă a unui model Coupé.

Un SUV electric inovator cu caroserie Coupé

Modelul complet electric Škoda Enyaq Coupé se distinge printr-o autonomie mare fără emisii la nivel local, cea mai modernă tehnologie și plăcere dinamică la volan.

Mult spațiu și mai mult confort

Spațiul generos oferit de Škoda Enyaq Coupé este completat de un plafon panoramic, care aduce la propriu cerul la îndemână. Scaune cu forme comode și numeroase soluții „Simply Clever” fac din fiecare călătorie o plăcere pură.

Tehnologie impresionantă

Enyaq Coupé nu impresionează numai prin designul său, ci și prin tehnologia sa excepțională. În special în lunile de iarnă, o pompă de căldură contribuie la o autonomie mai mare, iar reglarea dinamică a trenului de rulare DCC cu selectarea profilului de deplasare garantează manevrabilitate perfectă. Numeroasele caracteristici active și pasive de siguranță oferă siguranță în fiecare călătorie.

Tehnologia Simply Clever

Travel Assist
Parcare simplă
Sisteme de asistență pentru siguranță
Tehnologie LED

Nu vă mai stresați cu privire la parcare – datorită sistemelor de asistență la parcare, autovehiculul dumneavoastră își găsește singur locul, chiar și în cele mai înguste locuri de parcare.

Mereu online pe drum

Cele mai importante informații sunt afișate pe Cockpitul virtual cu ecran de 5,3 inch. Tot restul își găsește locul pe ecranul tactil central de 13 inch. Sistemul Infotainment al autovehiculului oferă în plus Škoda Connect, SmartLink, Bluetooth, un hotspot WLAN și numeroase alte servicii.

Mai multe detalii

Design Selections

Autovehiculul este disponibil în mai multe Design Selections, fiecare cu elemente diferite. Fiecare variabilă a interiorului este inspirată de stilul dumneavoastră de viață, de confortul și comoditatea propriei dumneavoastră sufragerii. Cei mai buni designeri interiori ai noștri au ales cu atenție fiecare detaliu pentru Design Selections, pentru ca în autovehicul să se creeze o atmosferă plăcută, în care să vă simțiți cu adevărat ca acasă. Scaunele, planșa de bord, cotiera, consola centrală, inserțiile ușilor, capitonajele decorative, iluminarea și covorașele: elementele individuale de design ale fiecărei Design Selection se regăsesc în întregul habitaclu.

Loft

Design Selection Loft oferă o echipare interioară modernă și în același timp confortabilă. Combinația elegantă și atemporală între gri și negru evocă un sentiment de armonie. Familiile cu copii vor aprecia rezistența materialului, care, în plus, poate fi și curățat foarte ușor.

Lodge

Conceptul mobilității și sustenabilității de mâine se reflectă intens în Design Selection Lodge. Natura se mută alături de dumneavoastră. Materiale moi și culori deschise fac interiorul confortabil, ademenitor, și creează o atmosferă plăcută în fiecare călătorie

Lounge

Design Selection Lounge subliniază caracteristicile acestui autovehicul electric inovator. Un interior bine gândit, cu materiale de înaltă calitate, este combinat cu un aspect estetic, modern, concentrat pe detalii exclusive.

Suite

Bucurați-vă de o notă de lux cu Design Selection Suite. Habitaclul cu materiale exclusive, în care predomină pielea moale, vă înconjoară cu cel mai înalt grad de confort și armonie.

ecoSuite

Design Selection ecoSuite, elegant și bine gândit, îndeplinește și cele mai ridicate pretenții în materie de confort și soluții ecologice. Tapițeria este una din piele tăbăcită cu măslin într-o nuanță coniac, cu detalii contrastante în culoarea bej piatră. În loc de substanțe chimice, la tăbăcire se folosește un exact din frunze de măslin, ceea ce face producția mai ecologică. Acest detaliu va fi apreciat de toți cei ai căror filosofie de viață include principiile dezvoltării sustenabile.

85
RS

85

Pret de la55.187 EUR
  • Design interior Loft
  • Jante aliaj 19"
  • Plafon panoramic
  • Digital Cockpit
  • Climatronic
  • Camera video spate
  • Sistem infotainment 13"
  • Sistem de navigatie
  • Wireless Smartlink

Caracteristici

Detalii inteligente
Compartimente de depozitare spațioase
Tehnologie
Portbagaj

Siguranță fără compromisuri

Škoda Enyaq a obținut la testul de impact Euro NCAP punctajul maxim de cinci stele, obținând în plus și primul loc în clasa sa.

Știri despre Enyaq Coupé