Elemente speciale
Enyaq

Enyaq

Enyaq
Descoperiți noi posibilități
Pret de la52.912 EUR
WLTP min-max538 - 1 km
Consumul energie electrica15,3 - 0,0 kWh/100km
Putere maxima efectiva (CP)286 PS
Performanta in 30 de minute (CP)105 - 121 PS
Exteriorul
Interiorul
Ein Škoda Kodiaq fährt im Offroad-Gelände

Škoda Enyaq aduce energie proaspătă în viața de zi cu zi.

Škoda Kodiaq fährt eine Straße entlang. Dahinter sieht man Berglandschaft

Impresionant: linii clare și semnalizatoare animate.

Eine Frau und ein Junge stehen neben dem Kofferraum eines Škoda Kodiaq. Dahinter sieht man einen Fluss und Berge

Inovator și captivant: grilă frontală cu design LED Crystal.

Selecție culori și jante

Tehnologia Simply Clever

Travel Assist
Sisteme de asistență pentru siguranță
Tehnologie LED
Parcare simplă
Exemplarische Abbildung der Funktionsweise der Komofrt-Assistenten im Škoda Superb

Travel Assist preia părți ale controlului asupra autovehiculului, pentru a vă ușura condusul și monitorizarea traficului.

Mereu online pe drum

Sistemele Infotainment de ultimă generație cu cartelă SIM integrată oferă funcții practice, de exemplu, informații din trafic, sau o conexiune WLAN pentru dispozitivele mobile ale însoțitorilor.

Mai multe detalii

Design Selections

Autovehiculul este disponibil în mai multe Design Selections, fiecare cu elemente diferite. Fiecare variabilă a interiorului este inspirată de stilul dumneavoastră de viață, de confortul și comoditatea propriei dumneavoastră sufragerii. Cei mai buni designeri interiori ai noștri au ales cu atenție fiecare detaliu pentru Design Selections, pentru ca în autovehicul să se creeze o atmosferă plăcută, în care să vă simțiți cu adevărat ca acasă. Scaunele, planșa de bord, cotiera, consola centrală, inserțiile ușilor, capitonajele decorative, iluminarea și covorașele: elementele individuale de design ale fiecărei Design Selection se regăsesc în întregul habitaclu.

Heckansicht eines silbernen Škoda Kodiaq
Loft

Design Selection Loft oferă o echipare interioară modernă și în același timp confortabilă. Combinația elegantă și atemporală între gri și negru evocă un sentiment de armonie. Familiile cu copii vor aprecia rezistența materialului, care, în plus, poate fi și curățat foarte ușor.

Heckansicht eines silbernen Škoda Kodiaq
Lodge

Conceptul mobilității și sustenabilității de mâine se reflectă intens în Design Selection Lodge. Natura se mută alături de dumneavoastră. Materiale moi și culori deschise fac interiorul confortabil, ademenitor, și creează o atmosferă plăcută în fiecare călătorie

Innenansicht vorne im Škoda Kodiaq
Lounge

Design Selection Lounge subliniază caracteristicile acestui autovehicul electric inovator. Un interior bine gândit, cu materiale de înaltă calitate, este combinat cu un aspect estetic, modern, concentrat pe detalii exclusive.

Ein Škoda Kodiaq fährt auf einer Straße durch den Wald
Suite

Bucurați-vă de o notă de lux cu Design Selection Suite. Habitaclul cu materiale exclusive, în care predomină pielea moale, vă înconjoară cu cel mai înalt grad de confort și armonie.

Ein Škoda Kodiaq fährt auf einer Straße durch den Wald
ecoSuite

Design Selection ecoSuite, elegant și bine gândit, îndeplinește și cele mai ridicate pretenții în materie de confort și soluții ecologice. Tapițeria este una din piele tăbăcită cu măslin într-o nuanță coniac, cu detalii contrastante în culoarea bej piatră. În loc de substanțe chimice, la tăbăcire se folosește un exact din frunze de măslin, ceea ce face producția mai ecologică. Acest detaliu va fi apreciat de toți cei ai căror filosofie de viață include principiile dezvoltării sustenabile.

85

85

Pret de la52.912 EUR
  • Design interior LOFT
  • Jante aliaj 19"
  • Digital Cockpit
  • Climatronic 2 zone
  • Camera video spate
  • Sistem infotainment 13"
  • Sistem de navigatie
  • Wireless Smartlink

Caracteristici

Detalii inteligente
Compartimente de depozitare spațioase
Tehnologie
Portbagaj

Siguranță fără compromisuri

Škoda Enyaq a obținut la testul de impact Euro NCAP punctajul maxim de cinci stele, obținând în plus și primul loc în clasa sa.

Știri despre Enyaq