2007 - Škoda Praktik.

Autovehicule utilitare robuste, cu capacitate mare de transport, plus confortul unui autoturism şi un raport excelent preţ/valoare - Škoda a avut dintotdeauna oferte excelente în acest domeniu.Modelul Praktik, construit pe baza modelului Roomster oferă toate aceste calităţi, plus multe altele.

2007 - Prototipul automobilului de raliu Super 2000.

Škoda prezintă la Salonul Auto de la Geneva prototipul automobilului de raliu S2000, construit pe baza modelului Fabia.Compania priveşte astfel în viitorul raliului sportiv şi îşi continuă tradiţia de peste 100 de ani în domeniul motorsport-ului.

2007 - Gama off-road: Scout.

Škoda iese de pe drumurile bătătorite:Octavia Scout cu tracţiune 4x4 şi MPV-ul Roomster Scout se bucură de o mare popularitate.

2007 - Premiera mondială Fabia II.

Bestseller-ul trece acum la a doua generaţie.Primele evaluări ale presei şi publicului confirmă spaţiul generos oferit de Fabia II, precum şi designul său stilat şi laudă numeroasele inovaţii tehnice şi detaliile ingenioase.

2006 - Roomster.A patra gamă Škoda.

Roomster, MPV-ul smart intră în producţia de serie şi reprezintă intrarea mărcii Škoda pe un nou segment de piaţă.Roomser redefineşte standardele, cu sistemul său inovator Varioflex pentru scaune.Designul subliniază separarea funcţională între dinamicul "Driving Room" din faţă şi confortabilul "Living Room" din partea din spate.

2005 - Noua Octavia RS.

Noua Octavia RS prezintă accente extrem de dinamice - cel mai puternic şi mai rapid model de serie Škoda generează o putere de 200 CP şi poate atinge o viteză maximă de 240 km/h.

2005 - Yeti, micul SUV.

Škoda îşi dovedeşte din nou potenţialul de inovare, arătând cum se va dezvolta marca în viitor.Echipa de design a demonstrat în mod impresionant cum ar putea arăta un mic SUV din perspectiva Škoda:Yeti este viziunea unui SUV cu un caracter extrem de practic, în dimensiuni exterioare compacte.

2005 - Noua Octavia Combi şi noua Octavia Combi 4x4.

Octavia Combi nu atrage atenţia asupra sa doar cu caracterul său deosebit de practic, ci şi cu limbajul său marcant de design.Octavia Combi continuă succesul modelului precedent, având, de asemenea, o caroserie spaţioasă şi polivalentă.