2009 - Noul Superb Combi.

La a doua generaţie a limuzinei Škoda de vârf, a fost adăugată acum şi versiunea Combi.Noul Superb Combi oferă confort de clasă premium, spaţiu neobişnuit de mare şi un design rafinat şi atemporal.

2009 - Fabia Scout.

Şi Fabia Combi dispune de acum de un design off-road, completând astfel familia Scout.

2009 - Noul Yeti.Şi totuşi există.

Yeti îşi sărbătoreşte premiera mondială la Geneva şi este primit cu feedback pozitiv în presă. Noul Yeti cucereşte, de asemenea, inimile clienţilor, fiind un automobil compact, simpatic şi polivalent, cu numeroase dotări ingenioase şi detalii tehnice rafinate.

2009 - Fabia S 2000 este lansată cu succes.

revine pe pistele de raliu ale lumii, cu Fabia Super 2000.Încă din primul său sezon de curse, a reuşit succese senzaţionale:numeroase victorii şi locul doi la producători în IRC, plus mai multe victorii în grupa N a campionatului mondial şi titlul de campion austriac de raliu.

2008 - Noua Octavia - Mai dinamică.Mai bună.Mai avantajoasă.

La Salonul Auto de la Paris a fost prezentată Octavia în versiune nouă.Datorită secţiunii frontale mai dinamice şi a noilor dotări speciale, Octavia are un caracter şi mai individual.

2008 - Noul Superb.

A doua generaţie a modelului de top al mărcii Škoda a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva.Superb II încântă cu liniile sale individuale, spaţiul generos şi confortabil, plus detaliile tehnice inovatoare, precum deschiderea dublă a hayonului, TwinDoor.Modelul primeşte numeroase premii, ca de exemplu "Marele Premiu Auto al Austriei".

2008 - Škoda GreenLine.

Prin intermediul gamei GreenLine, marca Škoda îşi demonstrează competenţele în domeniul protecţiei mediului.Fabia şi Fabia Combi GreenLine sunt primii reprezentanţi ai noii game eco.

2008 - Fabia Combi II.

La aproximativ un an de la lansarea modelului Fabia hatchback, generaţia a doua, şi "fratele său mai mare", Fabia Combi sunt disponibile în "ediţie" nouă.Cu spaţiul acum şi mai mare, design proaspăt şi cel mai ridicat nivel de confort, continuă succesul repurtat de predecesor.